Project Description

Backlit steel and glass feature wall, Minerva House

Set in the heart of London’s jewellery quarter, this £7m refurbishment sports a curved backlit steel and glass feature wall in the entrance, with the same theme echoed throughout the building including illuminated panels in the washrooms on each floor.

Working from the outset with Ben Adams Architects, Spanlite developed the design concept and delivered the project in tandem with GPF Lewis. The DALI dimmable neutral white 4000°K lighting scheme provides the sole source of light in the entrance way. The colour temperature complements the brass detailing around the original lift.

Backlit steel and glass feature wall, Minerva House
Backlit steel and glass feature wall, Minerva House
Backlit steel and glass feature wall, Minerva House
Backlit steel and glass feature wall, Minerva House
Back to Top